Alison Ribarič

Moje ime je Alison Ribarič in sem družinska mediatorka.

V življenju se nam zgodi marsikaj, tudi neprijetnega. Ena težjih preizkušenj je razpad zakonske zveze. Morda res ne moremo vsega preprečiti, zagotovo pa lahko odločamo, na kakšen način bomo v situaciji komunicirali, se pogajali in delovali.

Če ste obtičali, vam je neprijetno soočati se z verbalno premočnim sogovornikom, ne želite vojne z odvetniki je morda pravi čas, da pokličete na pomoč mediatorja.

MEDIACIJA je neformalen, neobvezujoč in zaupen način reševanja sporov, v katerem stranke prostovoljno ob pomoči nevtralne tretje osebe – mediatorja z dogovarjanjem dosegajo mirno rešitev spora in na novo urejajo medsebojna razmerja.

Mediatorji ne delamo čudežev, a lahko pomagamo vzpostaviti prekinjeno komunikacijo in hitreje ter ceneje priti do dogovora, v procesu negujemo odnos, kjer ob podpisu dogovora ni poraženca in zmagovalca.

Vabim vas, da se opogumite. Pokličite ali pišite in postavite vprašanje, izpostavite težavo.

Delujem v Ajdovščini, v Luciji in on-line. / www.obrami.si / info@obrami.si / 040 753 850

žɪᴠʟᴊᴇɴᴊᴇ ᴊᴇ ᴘʀᴇᴋʀᴀᴛᴋᴏ, ᴅᴀ ʙɪ ɢᴀ žɪᴠᴇʟɪ sᴋʀᴇɢᴀɴɪ ɪɴ ᴢᴀᴍᴏʀᴊᴇɴɪ.

Izobrazba: dipl. ekonomistka, mag. managementa trajnostnega razvoja

Področje delovanja: družinska transformativna mediacija, partnerska mediacija, šolska in medvrstniška mediacija, zunanja izvajalka družinske mediacije pri Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, članica Društva mediatorjev Slovenije. 

O meni: www.obrami.si

Pomakni se na vrh