Barbara Car, Maribor

Sem Barbara in vesela sem, da se vam od lanskega leta lahko predstavim tudi kot mediatorka. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana pravnica, trenutno zaposlena v zavarovalnici, na področju trženja.

Najbolje se počutim v okolju, kjer lahko ustvarjam, se pogovarjam, oblikujem in realiziram svoje ideje in sodelujem pri izboljšavah ali ustvarjanju nečesa novega. Sem odgovorna in kreativna. Uživam v raziskovanju življenja. Zelo sem povezana z naravo, bolj kot je divja in neokrnjena, bolje se v njej počutim. Rada se šalim in smejim z ljudmi, rada pišem, plešem in se zabavam. Rada imam glasbo, rada raziskujem nova znanja in se udeležujem izobraževanj in delavnic predvsem na temo osebne rasti.

Vedno sem se rada pogovarjala, vendar zdaj vidim, da se nisem znala izražati. Pa ne besedno, temveč izražati svojih čustev in želj. Transformativna mediacija me je najbolj prevzela v tem, da me je naučila kako velika je razlika med samim govorjenjem kot učenim leporečenjem in med dejanskim izražanjem svojih želj in potreb. To drugo je bistveno za pravo življenje! Želim sodelovati pri svojem učenju v veliki meri še naprej in s svojim znanjem mediacije nato pomagati čim več drugim

Kontakt:
car.barbi@gmail.com

Pomakni se na vrh