Damjana Vrbnjak, prof., mag. poslovnih ved

Samo eno pravo veselje poznam – medčloveške odnose. MALI PRINC

Sem Damjana Vrbnjak, magistra poslovnih ved in ustanoviteljica Zavoda Gemini D.V. Glej zgodbo o nastanku

Za mene je življenje harmonija in nenehno iskanje čudovitih trenutkov povezovanja s sočutjem in razumevanjem ter spodbujanju dialoga za boljše medosebne odnose. Interdisciplinarna strokovna znanja in šola življenja sta me nadgradili in mi pokazali pot, kjer so vsak dan priložnosti in možnosti za gradnjo mostov med različnimi stališči.

Mediaciji sem se posvetila od leta 2016 dalje. Dodatno sem zaključila tudi usposabljanje iz nevrolingvističnega programiranja. V svoje delo odlično vpeljujem pridobljeno znanje, saj svoj poklic dojemam kot poslanstvo. Nenehno vlagam v svoj razvoj, saj verjamem, da le tako lahko dosežem vrhunsko kakovost v pedagoškem delu, predavateljstvu in mediaciji.

Kot pravi stari pregovor: “Pomembno je slišati, ne le poslušati.” Ta misel me vodi pri vsakodnevnem delu, kjer se trudim prisluhniti in razumeti potrebe ter stališča vpletenih strank, kar je ključno za uspešno mediacijo.

Zaključim lahko s citatom, ki me vodi v mojem delu:
“Znanje je ključ do razumevanja, razumevanje pa je ključ do miru in napredka.”

Damjana Vrbnjak, prof., mag. poslovnih ved, mediatorka

Naslov: Poljska cesta 39a, 2250 Ptuj
Telefon: (+386) 40 468 842
E-naslov: info@zavod-gemini.si
Spletno mesto: www.zavod-gemini.si

Področje delovanja: mediacija, osebnostna rast, komunikacija, odnosi, izobraževanje in svetovanje, informatika, inovacije.

Pomakni se na vrh